Tule mukaan kehittämään uutta haku- ja raportointijärjestelmää

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 8.11.2021 11.48
Uutinen
alt=

EU:n sisäasioiden rahastojen ohjelmakauden 2021-2027 valmistelu on päässyt vauhtiin myös haku- ja raportointijärjestelmän osalta. Ilmoittaudu mukaan järjestelmän käyttäjäraatiin ja vaikuta uuden haku- ja raportointijärjestelmän kehittämiseen.

Uuden järjestelmän kehittämisen ytimessä on käyttäjälähtöisyys. Tavoitteena on helpottaa sekä hakijan että hakemuksen käsittelijän työtä.  

Käyttöönoton tueksi perustetaan hakijoista ja tuensaajista koostuva käyttäjäraati. Käyttäjäraati pääsee mukaan arvioimaan järjestelmän toimintoja ja käyttökokemusta. Tavoitteena on sujuva hakuprosessi, jossa järjestelmä tukee kaikkien työskentelyä.  

Tällä hetkellä määritellään kiivaasti järjestelmän vaatimuksia hankinnan kilpailutusta varten. EUSA2-työnimellä kulkeva projekti on aloitettu syyskuussa 2021. 

Käyttäjäraatilaisena pääset vaikuttamaan uuteen järjestelmään 


Käyttäjäraatilaisille esitellään projektin edetessä järjestelmän ominaisuuksia, pyydetään kommentteja lyhyillä kyselyillä ja järjestetään tarpeen mukaan työpajoja.  

Raatilaiset voivat osallistua kommentointiin ja työskentelyyn omien aikataulujensa salliessa.  

Mikäli käyttäjäraatiin osallistuminen kiinnostaa, ota yhteyttä EUSA2:n projektipäällikkö Hanna Salmiseen, [email protected]

Lisätietoja:

erityisasiantuntija Hanna Salminen, p. 0295 488 340, [email protected]