More Snapshots -kirjat kokoavat hankkeita yksiin kansiin

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 19.3.2021 14.16
Uutinen
Kuva on koristeellinen.

Euroopan komission kokoamista More Snapshots -kirjoista saa kattavan kuvan eri Euroopan maiden AMIF- ja ISF-hankkeista. Mukana on myös suomalaisten hankkeiden esittelyjä.

EU:n turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston julkaisema More Snapshots AMIF -kirja esittelee valikoituja hankkeita 26 jäsenvaltiosta. Hankkeet koskevat esimerkiksi sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa, turvapaikka-asioita, pakolaisten kotouttamista, tautien ehkäisemistä sekä maahanmuuttajanaisten ja heidän perheidensä terveyden edistämistä. 

Vastaavalla tavalla EU:n poliisiyhteistyön ja ulkorajojen ja viisumipolitiikan sisäisen turvallisuuden rahaston julkaisema More Snapshots ISF -kirja esittelee laajalti erilaisia toimia 31 maasta. Teoksessa esiteltyjä toimia ovat esimerkiksi IT-järjestelmien rakentaminen ja käyttö, operatiivisten välineiden hankinta, koulutusohjelmien tarjonta sekä rikosten ehkäisemisen ja torjunnan operatiivisen kapasiteetin vahvistaminen.

Kukin hanke on esitelty sen toteuttaneen jäsenmaan kielellä ja englanniksi. Lisätietoja jäsenvaltion hallinnoimasta hankkeesta tai rahastosta saa kuvausten yhteydessä olevista linkeistä.

Kirjat löytyvät sähköisinä versioina Euroopan komission sivuilta:

More Snapshots AMIF 2020 -kirja

More Snapshots ISF 2020 -kirja