Integration 2020 -tapahtuman ilmoittautuminen ja verkkosivut on avattu

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 9.10.2020 9.35
Uutinen
Kuvassa on Integration 2020 -tapahtuman tunnus.

Integration 2020 kokoaa yhteen kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat valtakunnalliseen virtuaalitapahtumaan 25.–26.11.2020. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.11.

Kotoutumisen edistämiseksi tehdään valtavasti tärkeää työtä eri alueilla ja organisaatioissa, mutta tekijöillä on harvoin mahdollisuus kokoontua yhteen. Tämän vuoksi kotoutumisen edistämisen parhaita käytäntöjä ei aina saada jaetuksi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Integration 2020 jatkaa ensimmäisen Integration 2018 -tapahtuman työtä ja vahvistaa kumppanuuksia viranomaisten, kolmannen sektorin ja yritysmaailman välillä.

Integration 2020 -tapahtumassa kuulet, miten kotoutumista edistetään Suomessa ja maailmalla juuri nyt, verkostoidut ja löydät kumppaneita sekä näet eri kotoutumistoimijoiden esittelyitä virtuaalisessa näyttelytilassa.

Tämän vuoden tapahtuman teemoina ovat yhteiskunnan vastaanottavuus ja osallisuus, toimijuus ja osallistuminen, terveys ja hyvinvointi, osaaminen ja työ sekä tehokas kotoutumisen alkuvaihe ja monialainen yhteistyö. 

Tapahtuma on suunnattu kotoutumisen ja pakolaisten vastaanoton toimijoille. Ohjelmaa järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Vuonna 2020 tapahtuman järjestämistä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö yhteistyössä sisäministeriön, AMIF-rahaston, STEAn, Helsingin kaupungin ja Monika-Naiset liitto ry:n kanssa.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna ja päättyy 16.11. Ilmoittautumislomake löytyy tapahtuman verkkosivuilta. 

Integration 2020 -tapahtuman verkkosivut