Ajankohtaista

Rahastojen logot nyt englanninkielisinä ja kaksikielisinä

27.11.2019 10.36
Tiedote

AMIF- rahaston sekä ISF-B ja -P -rahastojen logoista on saatavilla uusia kieliversioita. Kustakin logosta on teetetty englanninkielinen versio ja kaksikielinen versio, jossa yhdistyy suomen- ja ruotsinkielinen teksti. Tutustu logojen käyttöön liittyviin ohjeisiin ja ota uudet kieliversiot käyttöön.

Yhteen materiaaliin riittää yksi logo. Jos materiaalissa on tekstiä esim. suomeksi ja englanniksi, riittää joko suomenkielinen tai englanninkielinen logo. Logon kieliversion voi tuen saaja itse valita sen mukaan, mikä on materiaalin käyttötarkoitukseen sopivin.

Jos materiaali on kaksikielinen siten, että siinä on käytetty suomea ja ruotsia, logosta tulee käyttää uutta kaksikielistä versiota (suomi-ruotsi). Muun kieliseen materiaaliin tuen saaja voi itse valita, mikä logon kieliversioista on tarkoituksenmukaisin.

EU-näkyvyydestä huolehtiminen on ennen kaikkea tukikelpoisuuden edellytys ja hankkeen viestinnän yksi minimivaatimuksista. Rahaston logon puuttuminen ja tiedotusvelvollisuuden noudattamatta jättäminen on peruste tuen hylkäämiselle tai takaisinperimiselle.

Päivittämme hallinnointioppaaseen lähiaikoina uudet, jo olemassa olevia ohjeita tarkentavat ohjeet logojen käytöstä. Tutustuthan hallinnointioppaassa annettuihin logojen käyttöön liittyviin ohjeisiin ja graafiseen ohjeeseen huolellisesti.

Logot

Hallinnointiopas

Lisätietoja:

asiantuntija Noora Vahervaara, p. 0295 488 265, [email protected]