Uuden ilmeen saaneet AMIF-julisteet nyt tilattavissa

Julkaisuajankohta 20.9.2019 13.38
Uutinen

Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotoutumisrahaston uudet upeat julisteet ovat saapuneet. Juliste on mainio tapa tuoda hankkeen saama EU-rahoitus näkyviin esim. tuen saajan ja yhteistyötahojen työtiloissa, hankkeen koulutuksissa sekä tilaisuuksissa.

Vastuuviranomainen halusi päivittää AMIF-rahaston julisteiden ilmeen vastaamaan sisäministeriön vuonna 2018 uudistettu visuaalista ilmettä. Julisteita on myös säännöllisesti kyselty hankkeiden taholta.

- Halusimme julisteille raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen, joka kuvastaa AMIF-rahastosta tuettujen hankkeiden monimuotista kirjoa. Julisteiden tekeminen oli hauska prosessi ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen, rahastojen viestinnästä vastaava asiantuntija Noora Vahervaara kertoo.

Juliste on kooltaan 50x70 cm. Jotta julisteita riittää kaikille halukkaille, on julisteiden määrä rajoitettu kolmeen julisteeseen per hanke.

Toimitamme julisteet postitse hankkeelle tai voimme sopia niiden hakemisesta myös sisäministeriön tiloista Helsingistä. Julisteita saat tilattua lähettämällä asiasta viestiä osoitteeseen [email protected].